Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 11:41 - Jumping

Aurelia Guisson strandt net naast het podium

Aurelia Guisson heeft vanmorgen opnieuw voor een mooie prestatie weten te zorgen tijdens het internationale concours van het Sentower Park in Opglabbeek. In de 1.40m hoge ochtendrubriek rekende ze op de 8-jarige schimmelmerrie No Limit vh Legita Hof Z, een dochter van Nabab de Rêve uit haar topmerrie Berlini From Second Life Z. Guisson hield in deze speedclass alle balken netjes in de lepels en maar haar finishtijd van 65.94 seconden strandde ze helaas net naast het podium op de 4de plaats.

 

Het waren de Britse combinaties die domineerden met op kop amazone Anne Power, die zich ook vorige week in het Sentower Park al enkele keren wist te klasseren. Zij zat in het zadel van de 15-jarige Blazer B (Tombola) en met een finishtijd van 61.31 seconden wist zij de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor Matthew Sampson. Die zat in het zadel van de 9-jarige ruin Harley D (Spartacus) en wist een tijd van 63.19 seconden op het scorebord te brengen. De Duitser Harm Lahde wist dan weer de 3de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij was vergezeld van de 10-jarige merrie Gabriella (Mylord Carthago) die hij naar de meet wist te sturen in 63.73 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Oceans Skills (Odermus), een 7de plaats voor Leonie Peeters met Untouch Z (Untouchable) en een 12de plaats voor Paulien Schepers met Toujours l’Amour (Toulouse).

 

TAGS   |   ANNA POWER   |   AURELIA GUISSON   |   HARM LAHDE   |   MATTHEW SAMPSON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions