Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 11:26 - Jumping

Springfout houdt Thibeau Spits van winst…

De slotdag van het internationale concours van Gorla Minore in Italië startte vanmorgen met een 1.40m rubriek. Daarin wist onze landgenoot Thibeau Spits ei zo na voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Spits en de 12-jarige ruin Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) waren een van de 16 combinaties die het in de basisomloop foutloos wisten te houden en zo een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. In 30.89 seconden wisten ze daarin ook de snelste tijd neer te zetten, maar een jammerlijke springfout zorgde ervoor dat ze uiteindelijk vrede moesten nemen met de 11de plaats.

 

Daardoor ging de winst naar de Oostenrijker Max Kühner. Die was met de 9-jarige Eic Coriolis Des Isles (Zandor Z) in 31.09 seconden net wat trager dan Spits, maar had het dus wel foutloos weten te houden. De 2de plaats was voor de Braziliaan Pedro Veniss met de 10-jarige Nimrod de Muze Z (Nabab de Rêve). Hij wist de meet te bereiken in 31.20 seconden. De Marokkaan Abdelkebir Ouaddar vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zadelde de eveneens 10-jarige Bilbot (Quickly de Kreisker) en stopte de klok op 31.39 seconden.

 

TAGS   |   ABDELKEBIR OUADDAR   |   MAX KüHNER   |   PEDRO VENISS   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions