Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/05/2021 09:38 - Jumping

Gilles Thomas grijpt naast winst in Herzlake

Gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas verdedigt deze week samen met Thibault Philippaerts onze nationale driekleur tijdens het tweesterrenconcours van Herzlake in Duitland. Thomas wist daar gisteren voor een mooi prestatie te zorgen met de 9-jarige merrie Miu Miu van Overis (Inshallah de Muze). In de 1.40m rubriek hield het duo het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos en met een finishtijd van 28.87 seconden wisten ze beslag te leggen op de 2de plaats.

 

Enkel de Deense amazone Jennifer Pedersen wist het nog beter te doen dan Thomas. Zij stuurde de eveneens 9-jarige Diavoltan OLD (Diarado) in die 2de fase naar de meet in 28.03 seconden en daarmee mocht ze bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde Markus Renzel met de ook al 9-jarige Canmore 4 (Casall). Zij hadden er dan weer 28.95 seconden voor nodig om hun 2de fase tot een goed einde te brengen.

 

Thibault Philippaerts en Derby De Riverland (Kannan) bleven ook dubbel foutloos, maar konden zich niet klasseren.

 

TAGS   |   GILLES THOMAS   |   JENNIFER PEDERSEN   |   MARKUS RENZEL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions