Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2021 19:09 - Jumping

Een sterke Constant Van Paesschen!

In het Sentower Park van Opglabbeek is ook Constant van Paesschen aan een bijzonder sterk concours bezig! Nadat hij gisteren namiddag al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen in de Longines Raningproef deed hij dat vanmiddag opnieuw tijdens de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* competitie. Van Paesschen zadelde vanmiddag zijn 12-jarige hengst Vendetta Treize (Diamant de Semilly) en met een finishtijd van 60.73 seconden kwam hij een kleine seconde tekort voor de overwinning.

 

Die moest hij laten aan de snelle Ier Darragh Kenny. Die had de 8-jarige ruin Crispo R (Casall) gezadeld en hij wist een tijd van 59.86 seconden op het scorebord te brengen. De Brit Matthew Sampson was de 3de die het podium wist te halen. Hij stuurde de 11-jarige Connecticut (Conthargos) naar de eindmeet in 61.72 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Jérôme Guery met Tango (Cooper van de Heffinck), een 6de plaats voor Leonie Peeters met Belanda (Cristo 5), een 11de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z) en een 12de plaats voor Aurelia Guisson met No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve).

 

CSI1* GP

 

Wat voor van Paesschen niet lukte in de hoofdrubriek van de CSI2* competitie lukte hem juist dan weer wel in de Grote Prijs van de CSI1* competitie: winnen! Van Paesschen verscheen aan de start met de 13-jarige ruin Lester IX (Lord Pezi) en was een van de 13 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin hield hij opnieuw de 0 op het scorebord en met een tijd van 40.56 seconden hield hij de overwinning in eigen land.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Kelly Vandousselaere met Floyd Van Schore (Indoctro), een 8ste plaats voor Wout Neven met Natsu de Carmel (Emerald Van ’t Ruytershof), een 9de plaats voor Patricia Guery met Damoiselle Froufrou (Rock’N Roll Semilly), een 10de plaats voor Mathieu Guery met Luna AEG (Indoctro) en een 12de plaats voor Paulien Schepers met Corriere 3 (Corrado I)

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions