Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2021 18:48 - Jumping

Thibeau Spits schittert in Gorla Minore!

Onze landgenoot Thibeau Spits heeft er een uitstekende dag op zitten in het Equieffe Equestrian Centre van het Italiaanse Gorla Minore! Nadat Spits eerder op dag met Cristalia De Ravel (Corofino I) al naar een 8ste plaats wist te springen in de 1.45m rubriek, kwam het hoogtepunt van de dag vanmiddag tijdens de 1.50m hoge Longines Rankingproef. Spits zadelde voor deze rubriek, die tevens gold als kwalificatie voor de Grote Prijs van morgen, de 10-jarige merrie Classic Touch DH (Casall) en met een foutloze 2de fase in 27.50 seconden wist hij uiteindelijk beslag te leggen op een mooie 2de plaats.

 

Enkel de Nederlandse amazone Sanne Thijssen wist het nog beter te doen dan onze landgenoot. Thijssen zat in het zadel van de 9-jarige Hi There (Nabab de Rêve) en met een chronotijd van 27.10 seconden mocht zij de hoofdprijs in ontvangst nemen. De Ierse ruiter Michael Pender vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij was vergezeld van de eveneens 9-jarige BBS McGregor (VDL Cardento) die hij naar de eindmeet wist te sturen in 28.10 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 16de plaats voor Alexander Kumps met Luigi Van De Kornelishoeve (Carabas v/d Wateringhoeve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions