Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/05/2021 18:31 - Jumping

Aurelia Guisson wint opnieuw in Opglabbeek!

De jonge amazone Aurelia Guisson is aan een sterk concours bezig in het Limburgse Sentower Park. Voor de tweede dag op rij won ze er vanmiddag de 1.35m rubriek van de CSI2* competitie met haar 12-jarige schimmelmerrie Berlini From Second Life Z (Berlin). Guisson wist in de 2de fase de klok te stoppen op 29.72 seconden en daarmee wist ze als enige de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

Maar ze stond daarmee ook op kop van een integraal Belgisch podium. Zo ging de 2de plaats naar Hendrik Denutte met de 13-jarige merrie Iris (Radco d’Houtveld). Denutte, die gisteren met Iris ook al 4de werd, kruiste de meet in 30.60 seconden en daarmee kwam hij het dichtst in de buurt van Guisson. De jonge Mathieu Guery vervolledigde het podium op de 3de plaats. De zoon van Jérôme Guery zat in het zadel van de 9-jarige ruin Eldorado Wp Z (Eldorado van de Zeshoek) en samen zij over de eindmeet in 32.26 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Dries van der Linden met Hands-Off (Numero Uno) en een 10de plaats voor Kristof Cleeren met Noemi vh Wuitenshof (Castelino van de Helle).

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   HENDRIK DENUTTE   |   MATHIEU GUERY

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions