Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 22:29 - Jumping

Van Paesschen beste Belg in LR Opglabbeek

In het Sentower Park van Opglabbeek werd de dag vanmiddag afgesloten met de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Van de 81 combinaties die aan de start verschenen wisten er 11 in de basisomloop het hoofd koel te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen, waaronder met Constant van Paesschen en Christophe Vanderhasselt ook 2 landgenoten.

 

Van Paesschen wist uiteindelijk voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Hij kreeg met de 12-jarige Veronese Teamjoy (Toulon) een springfout en zij tijd van 38.35 seconden leverde hem een 9de plaats op. En ook Vanderhasselt kreeg met de 11-jarige Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere) een springfout, maar hij werd dan 11de.

 

Bovenaan het klassement stond de snelle Duitser Richard Vogel. Die rekende op de 11-jarige ruin Floyo VDL (Baltic VDL) en met een finishtijd van 37.10 seconden wist hij de concurrentie op afstand te houden. De Brit James Wilson was net als gisteren tijdens de kwalificatie van de Grote Prijs 2de. Ditmaal zadelde hij de 13-jarige merrie Imagine de Muze (Nabab de Rêve) en stopte hij de klok op 39.78 seconden. De Duitse amazone Tina Deuerer vervolledigde hier het podium op de 3de plaats. Zij zette met de 12-jarige Clueso 10 (Canstakko) een tijd van 40.05 seconden op het scorebord.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 15de plaats voor Tristan Guisson met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Rêve).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions