Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 22:00 - Jumping

Hendrickx wint GP-kwalificatie Gorla Minore!

Gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx heeft er een goede dag opzitten in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore in Italië! Nadat Hendrickx eerder op dag al voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen in de 1.45m rubriek schreef hij vanmiddag de 1.50m hoge GP-kwalificatie op zijn palmares. Hendrickx rekende voor deze hoofdrubriek rechtstreeks op tijd op de 12-jarige ruin Vintadge de la Roque (Kannan) en met een finishtijd van 62.72 seconden wist hij alles en iedereen achter zich te houden.

 

De Britse amazone Holly Smith volgde na Hendrickx op de 2de plaats. Smith zat in het zadel van de 13-jarige ruin Denver (Memphis) en wist de finish te bereiken in 63.30 seconden. De 3de plaats was voor de Nederlandse amazone Sanne Thijssen. Die was vergezeld van de 15-jarige Con Quidam RB (Quinar Z) die ze naar de meet wist te sturen in 63.31 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 8ste plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet).

 

TAGS   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   HOLLY SMITH   |   SANNE THIJSSEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions