Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 21:23 - Jumping

Rankingpunten voor Scauflaire en Berrittella

Naast het concours in het Sentower Park van Opglabbeek en de concoursen op Italiaanse bodem komen er deze week ook landgenoten aan de start op het tweesterrenconcours van Nancy in Frankrijk. Daar stond vanmiddag net na de middag de 1.45m hoge Longines Rankingproef op het programma en daarin wisten 2 van onze landgenoten rankingpunten te scoren.

 

Zowel Marine Scauflaire met de 8-jarige Hortus D’Hoogpoort (Diamant de Semilly) als Loris Berrittella met de 10-jarige Feeling De La Houssiere (Orlando) wisten in de basisomloop alle balken netjes in de lepels te houden, maar liepen beiden tegen 1 strafpuntje voor het overschrijden van de tijd aan. Het leverde hen respectievelijk nog een 11de en 12de plaats op.

 

Met 10 combinaties gingen ze naar de barrage en het was uiteindelijk de Française Melie Gosa die haar slag wist thuis te halen. In het zadel van de 11-jarige Alouette D’Eole (Mylord Carthago) snelde zij naar de meet in 40.39 seconden en daarmee had ze ruim een halve seconde voorsprong op de concurrentie. De snelle Zwitser Pius Schwizer wist na Gosa de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. Hij zadelde de 14-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) en kruiste de meet in 40.94 seconden. De Colombiaan Rene Lopez Lizarazo was de 3de die het podium wist te halen. Hij zette met de 12-jarige Stalognia (Stakkatol) een tijd neer van 41.98 seconden.

 

TAGS   |   MELIE GOSA   |   PIUS SCHWIZER   |   RENé LOPEZ

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions