Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 20:54 - Jumping

Hemeryck springt op het podium in Opglabbeek

Vooraleer men vanmiddag in het Sentower Park van Opglabbeek overging naar de Longines Rankingproef stond er voor de ruiters en amazones van de CSI2* competitie nog een 1.40m rubriek op het programma. Daarin was er een podiumplaats voor onze landgenoot Rik Hemeryck. Die zat in het zadel van de 12-jarige hengst Jarvi de Sclef (Cicero Z Van Paemel) en met een finishtijd van 26.34 seconden in de 2de fase wist hij beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Bovenaan het podium kregen we de Ierse topruiter Denis Lynch. Die rekende voor deze rubriek op de 10-jarige ruin Caramba 92 (Comme Il Faut) en met een tijd van 24.67 seconden wist hij de concurrentie al bij al gemakkelijk achter zich te houden. Verder wist ook de Brit Samuel Hutton de prestatie van Hemeryck nog te overtreffen. Hij kruiste met de 8-jarige Mylord Lady (Mylord Carthago) de meet in 26.18 seconden wat hem een mooie 2de plaats opleverde.

 

Verder was er voor ons land nog een 4de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Angelika Hero Z (Aganix du Seigneur Z), een 9de plaats voor Jérôme Guery met Great Britain V (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Jessica Geurts met Harkito van den Berg (Darco) en een 13de plaats voor Dries van der Linden met Cassinorada (Cassini I).

 

TAGS   |   CHRISTOPHE VANDERHASSELT   |   DENIS LYNCH   |   RIK HEMERYCK   |   SAMUEL HUTTON

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions