Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 14:24 - Jumping

Zowel Hendrickx als Schoonbroodt worden 7de!

In het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore in Italië heeft Dominique Hendrickx zich zonet in de prijzen weten te rijden in de 1.45m rubriek. De gewezen Belgische Kampioen rekende op de 14-jarige Castor VH Molenhof Z (Catoki Z) en wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden. Hij klokte af in 32.20 seconden en dit leverde hem een mooie 7de plaats op.

 

De overwinning ging naar de snelle Britse amazone Laura Renwick. Die stuurde de 10-jarige Galerius (Diamant de Semilly) naar de meet in 28.57 seconden en slaagde er zo als enige in om de chrono onder de 30 seconden te houden.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar de Verenigde Staten met op de 2de plaats Brian Moggre, die vorige week met de hengst Balou du Reventon nog een van de barragisten was in de CSI5* GP van St. Tropez. Vandaag was hij vergezeld van de 9-jarige Hera FBH (Comme Il Faut) en kruiste hij de meet in 30.14 seconden. Laura Kraut wist na Moggre de 3de plaats voor haar rekening te nemen. Zij zadelde de eveneens 9-jarige Haley (Quality Time TN) en wist dan weer een tijd van 30.25 seconden op het scorebord te brengen.

 

1.40m rubriek

 

Eerder op de dag had Celine Schoonbroodt-De Azevedo ook al voor een 7de plaats weten te zorgen in de 1.40m rubriek. Dit deed ze met de 8-jarige Conmitage (Conthargos) die ze in de 2de fase naar een finishtijd van 31.01 seconden wist te loodsen.

 

Hier was het de Zwitser Bryan Balsiger die met de overwinning ging lopen. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Urbanus Z (Ugano Sitte) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 28.78 seconden. De Italiaan Christian Fioravanti met de 10-jarige Birdy De La Lande (Norway de la Lande) en de Zwitser Edwin Smits met de eveneens 10-jarige Covado Von Hof (HRH Colombardo) namen de ander podiumplaatsen voor hun rekening. Zij kwamen over de meet in respectievelijk 29.16 seconden en 29.92 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions