Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 13:57 - Jumping

Tweede keer goede keer voor Aurelia Guisson!

Gisteren moest ze nog tevreden zijn met de 2de plaats, maar vanmorgen had Aurelia Guisson dan toch haar overwinning te pakken tijdens het internationale concours van het Limburgse Sentower Park. In de 1.35m hoge ochtendrubriek triomfeerde ze namelijk met haar 12-jarige merrie Berlini From Second Life Z (Berlin). In deze rubriek rechtstreeks op tijd wist Guisson de klok te stoppen op 56.66 seconden en daarmee de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaan Michael Hughes, een van de stalruiters van Stephan Conter. Die zat in het zadel van de 9-jarige ruin Memphis (Andiamo) en wist de eindmeet te bereiken in 57.36 seconden. De Zweedse Sofia Westborg vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij rekende op de 12-jaige Dasca van het Vijverbos (Asca Z) die ze naar de meet wist te loodsen in 58.53 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Hendrik Denutte met Iris (Radco d’Houtveld), een 9de plaats voor Leonie Peeters met Untouch Z (Untouchable) en een 12de plaats voor Pieter Kenis met Unic du Plessis (O’Brion du Plessis).  

 

TAGS   |   AURELIA GUISSON   |   MICHAEL HUGHES   |   SOFIA WESTBORG

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions