Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 13:34 - Jumping

Harmegnies scoort opnieuw in Montefalco!

Op Italiaanse bodem wordt er deze week niet enkel internationaal gesprongen in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore, ook in Montefalco is er net als vorige week internationale actie. Voor ons land komt daar onder andere Maxime Harmegnies aan de start en die wist zich vanmorgen opnieuw in de picture te rijden. Harmegnies, die gisteren ook al enkele keren de prijzen wist te halen, verscheen in de 1.45m hoge Longines Rankingproef aan de start met de 10-jarige ruin Fabius De Laubry (Baloubet du Rouet) en werd uiteindelijk 6de nadat hij in de basisomloop 1 strafpuntje voor tijd kreeg aangerekend na een chronotijd van 71.71 seconden.

 

Het waren de Italiaanse combinaties die wisten te domineren met op kop Guido Franchi en de 17-jarige hengst Quixotic D.C. (Burggraaf). Franchi wist alle balken netjes in de lepels te houden en met een tijd van 59.64 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Gianni Govoni volgde op de 2de plaats met de 9-jarige hengst Hervesther (Elvis Ter Putte). Govoni deed een goed poging, maar kwam met zijn tijd van 59.85 seconden net tekort om de prestatie van Franchi te overtreffen. De Argentijn Juan Ramos vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij wist met de 10-jarige ruin Bresil De Carnaval (Mylord Carthago) de meet te halen in 60.15 seconden.   

 

TAGS   |   GIANNI GOVONI   |   GUIDO FRANCHI   |   JUAN RAMOS   |   MAXIME HARMEGNIES

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions