Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/05/2021 09:54 - Jumping

Anthony Wellens wint in Gorla Minore!

Heel wat landgenoten zijn deze week afgereisd naar Italië voor het viersterrenconcours in het Equieffe Equestrian Centre van Gorla Minore. De openingsdag kreeg daar gisteren ook meteen een Belgische overwinning dankzij Anthony Wellens en de 9-jarige schimmelmerrie Chique Es Mi Da Z, een dochter van Canabis Z. In de 1.40m rubriek tegen de klok snelde Wellens naar een finishtijd van 62.57 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De Portugees Mario Wilson Fernandes was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Wellens. Hij stuurde de 13-jarige Stroudwood Eldarado (Navardo) naar de meet in 63.74 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats. De 3de combinatie die het podium wist te halen in deze laatste rubriek van de dag was de Zwitser Marc Röthlisberger met de 11-jarige Carlchen 80 (Cosido). Zij hadden er dan weer 63.88 seconden voor nodig om foutloos te eindmeet te bereiken.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions