Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2021 21:47 - Jumping

Wilm Vermeir scoort nu ook in de CSI4* GP!

Onze landgenoot Wilm Vermeir kan met een goed gevoel terugblikken op zijn concours in het Duitse Mannheim! Nadat hij zich de voorbije dagen, met onder andere twee keer een 3de plaats, al enkele keren naar een plaats in de top van het klassement wist te rijden wist hij vanmiddag ook te scoren in de afsluitende CSI4* GP.

 

Vermeir rekende voor deze 1.60m rubriek op de 12-jarige DM Jacqmotte (Toulon) en was een van de 14 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij het opnieuw foutloos en met zijn tijd van 45.09 seconden legde hij beslag op de 6de plaats in het klassement.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Michael Jung, die de jumpingsport nog steeds combineert met eventing. Jung was vandaag vergezeld van de 13-jarige FischerChelsea (Check In) en met een finishtijd van 41.85 seconden wist hij de concurrentie nipt achter zich te houden. Zijn landgenoot Maurice Tebbel volgde Jung op de 2de plaats. Hij rekende op de 12-jarige Don Diarado (Diarado) en met zijn tijd van 41.86 seconden kwam hij amper 1 honderdste van een seconde tekort voor de overwinning. De Zweed Douglas Lindelöw was de 3de die het podium wist te halen. Hij kwam over de meet in 43.22 seconden en kon daarvoor dan weer rekenen op de 11-jarige Casquo Blue (Chacco Blue).

 

Zowel op de 4de als op de 5de plaats kregen we dan weer twee Belgische paarden. Zo werd de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop 4de met Kastelle Memo (Thunder van de Zuuthoeve) en legde Christian Ahlmann met Mandato van de Neerheide (Emerald van ’t Ruytershof) beslag op de 5de plaats.

 

TAGS   |   DOUGLAS LINDELöW   |   MAURICE TEBBEL   |   MICHAEL JUNG   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions