Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/04/2021 12:15 - Jumping

Vermeir springt op het podium in Mannheim!

Wilm Vermeir verdedigt sinds zondag onze nationale driekleur op het viersterrenconcours van Mannheim in Duitsland. Nadat hij zondag tijdens de openingsdag al uitstekend startte met een 3de en een 5de plaats had hij gisterenavond opnieuw een topklassering te pakken. In de 1.50m hoge Longines Rankingproef verscheen Vermeir aan de start me de 12-jarige Joyride S (Toulon). Het duo hield in deze rubriek tegen de klok alle balken netjes in de lepels en hun tijd van 60.81 seconden leverde Vermeir opnieuw een 3de plaats op.

 

Het waren de Duitse combinaties die wisten te domineren met op kop de snelle Richard Vogel! Die wist met de 11-jarige Ride Smart Never Walk Alone (Numero Uno) de klok te stoppen op 59.48 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 60 seconden te blijven. Verder wist ook Marcus Ehning het nog sneller te doen dan Vermeir. Hij rekende op de inmiddels 18-jarige Misanto Pret a Tour (Hiram Chambertin HN) en na een finishtijd van 60.26 seconden nestelde hij zich dan weer op de 2de plaats.

 

TAGS   |   MARCUS EHNING   |   RICHARD VOGEL   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions