Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 22:12 - Jumping

Yves Vanderhasselt 2de in CSI3* GP van Lier!

Onze landgenoot Yves Vanderhasselt heeft vanmiddag op het internationale concours van Lier nipt naast de overwinning gegrepen in de CSI3* GP… Vanderhasselt verscheen aan de start met zijn 12-jarige topmerrie Jeunesse (Eldorado van de Zeshoek) en was een van de 10 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Vanderhasselt hield opnieuw alle balken in de lepels, maar zijn tijd van 44.04 seconden bleek net niet voldoende om voor een tweede Belgische GP-overwinning te zorgen vandaag.

 

Het was de Luxemburgse amazone Charlotte Bettendorf die hem van de overwinning wist te houden. Bettendorf zat in het zadel van haar 10-jarige merrie Nababette Z (Nabab de Rêve) en mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen na een finishtijd van 43.62 seconden. De 3de plaats was voor de Marokkaanse ruiter Abdelkebir Ouaddar met de 13-jarige Istanbull V.H Ooievaarshof (Casall). Zij kruisten de meet in een snelle 41.24 seconden, maar zagen daarbij ook een balkje uit de lepels rollen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Charlotte Philippe met Cacharel De Amoranda Z (Corlensky G), een 12de plaats voor Anthony Wellens met L’Escada Cava (Vagabond de la Pomme), een 13de plaats voor Annelies Vorsselmans met Wilandro 3 (Unistar) en een 14de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince Van De Wolfsakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions