Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 21:48 - Jumping

Clemens beste Belg in CSI2* GP Opglabbeek!

Ook in het Sentower Park van Opglabbeek werd vanmiddag het internationale concours traditioneel afgesloten met de CSI2* GP. Van de 59 combinaties die aan de start verschenen wisten er 9 de basisomloop foutloos af te werken en zich zo te kwalificeren voor de barrage. Een van hen was vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens met de 9-jarige ruin Crescendo Mb Z (Clinton I). De stalruiter van Jos Lansink kreeg in de barrage echter een springfout en met zijn tijd van 37.99 seconden wist hij beslag te leggen op de 6de plaats.

 

De winst was voor de Italiaanse ruiter Giampiero Garofalo met de 10-jarige hengst Gaspahr (Berlin). Garofalo wist het opnieuw foutloos te houden en met zijn tijd van 37.95 seconden wist hij de concurrentie op afstand te houden. De 2de plaats ging naar de Britse ruiter Matthew Sampson, die de 9-jarige Curraghgraigue Obos Flight (Obos Quality 004) gezadeld had. Sampson bleef ook foutloos, maar hij had er 38.47 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De Nederlander Michael Greeve vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige Fernando (Harley VDL) naar de eindmeet in 39.59 seconden.

 

Verder was er nog een 11de plaats voor Anthony Philippaerts met J’Adore van het Schaeck (Vagabond de la Pomme), een 12de plaats voor Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue) en een 13de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof).  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions