Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 19:24 - Jumping

Bruynseels 4de in de CSI4* GP van St. Tropez

Na de CSI2* GP was het vanmiddag op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez nog uitkijken naar de afsluitende CSI4* GP, ongetwijfeld het hoogtepunt van het weekend. Van de 41 combinaties die aan de start verschenen wisten er 10 in de basisomloop het hoofd koel te houden en zo een ticket voor de barrage te bemachtigen, waaronder onze landgenoten Niels Bruynseels en François Mathy Jr.

 

Uiteindelijk was het Bruynseels die voor de beste Belgische prestatie wist te zorgen. Bruynseels hield met de 10-jarige schimmelruin Nabeau van het Migroveld Z (Nabab de Rêve) ook in de barrage de 0 op het scorebord, maar strandde met zijn finishtijd van 46.05 seconden net naast het podium op de 4de plaats. Mathy Jr. en zijn 13-jarige ruin Uno de La Roque (Numero Uno) wisten het in 42.37 seconden nog sneller te doen dan Bruynseels. Helaas viel daarbij ook een balk uit de lepels waardoor zij vrede moesten nemen met de 7de plaats.

 

De overwinning ging naar de Spanjaard Eduardo Alvarez Aznar met de 10-jarige ruin Legend, een zoon van Ogano Sitte. Aznar wist de klok te stoppen op 41.93 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken. Na een 2de plaats van haar dochter Eden eerder op de dag in de CSI2* GP nam Penelope Leprevost hier ook de 2de plaats voor haar rekening. In het zadel van de 11-jarige Gfe Excalibur de La Tour Vidal (Ugano Sitte) kwam zij over de meet in 43.20 seconden. Op de 3de plaats tenslotte kregen we met de Portugese Luciana Diniz nog een amazone op het podium. Zij stuurde de 10-jarige Conchento PS (Conthargos) naar de meet in 43.86 seconden. 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions