Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 15:07 - Jumping

Wathelet wint de CSI2* GP van St. Tropez!

Enkele uren nadat hij al ook een podiumplaats wist te bemachtigen in de CSI2* 1.40m rubriek heeft onze landgenoot Gregory Wathelet op de Hubside Juming van het Franse St. Tropez de CSI2* GP op zijn naam weten te schrijven!

 

Wathelet rekende voor deze Grote Prijs op de 9-jarige hengst Cocktail de Talma (Baloubet du Rouet) en was een van de slechts 5 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Wathelet verscheen als allerlaatste opnieuw in de ring en verzekerde zich van de overwinning met een foutloze barragerit in 44.12 seconden.

 

Daarmee verwees hij de Française Eden Leprevost Blinlebreton naar de 2de plaats… De dochter van Penelope Leprevost was de enige die het tot dan in de barrage foutloos had weten te houden, maar haar finishtijd van 45.65 seconden bleek finaal dus niet voldoende voor een nieuwe Franse overwinning. De snelste barragerit kwam andermaal van de snelle Julien Epaillard. In het zadel van de 9-jarige Calgary Tame (Old Chap Tame) had hij de klok weten te stoppen op 41.58 seconden, maar daarbij viel er dus ook een balkje uit de lepels.

 

Naast Wathelet was ook Niels Bruynseels een van de barragisten met zijn 10-jarige merrie Diornella-D (Diamant de Semilly). Helaas kreeg ook Bruynseels een springfout en met zijn tijd van 46.61 seconden werd hij uiteindelijk 5de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions