Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 14:54 - Jumping

Opnieuw winst voor Andres Vereecke!

Net als in het Sentower Park van Opglabbeek startte men vanmorgen ook in het Azelhof van Lier met een 1.40m rubriek. Hierin was het opnieuw Andres Vereecke die voor een Belgische overwinning wist te zorgen! Vereecke, die donderdag tijdens de openingsdag ook al de 1.45m hoofdrubriek wist te winnen, stuurde de 10-jarige merrie Die Gute Folia (Diamant de Semilly) naar een finishtijd van 29.88 seconden en wist zo als enige onder de grens van de 30 seconden te blijven.

 

De 2de plaats was voor de Amerikaan Lucas Porter die de 17-jaige merrie B Once Z (Baloubet du Rouet) onder het zadel had. Porter klokte af in 30.24 seconden en moest zo vrede nemen met de eerste ereplaats. De Nederlandse amazone Aniek Diks vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Zij wist de meet te behalen in 30.60 seconden en kon daarvoor rekenen op de inmiddels 18-jarige Winston Jumper R (Cantos).

 

Verderop in het klassement was er nog een 7de plaats voor Camille Demolie met Chica Fino (Calido I), een 9de plaats voor opnieuw Andres Vereecke, ditmaal met In The Mood (Winningmood van de Arenberg), een 14de en 18de plaats voor Charlotte Philippe, dit met Godiva S (Andiamo Z) en Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann), een 19de plaats voor Gilles Thomas met Kick-Off AG (Prince Van De Wolfsakker), een 21ste plaats voor Yves Vanderhasselt met Nairobi Van Kojakhoeve Z (Nabab de Rêve) en een 24ste plaats voor Annelies Vorsselmans met Madison (Indoctro).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   ANIEK DIKS   |   LUCAS PORTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions