Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2021 10:16 - Jumping

Frédéric Vernaet leidt Belgisch podium in LR

Op het driesterrenconcours van het Azelhof in Lier hebben de Belgische ruiters gisterennamiddag de 1.45m hoge Longines Rankingproef volledig naar hun hand weten te zetten! Het volledige podium kleurde er zwart/geel/rood met op kop Frédéric Vernaet en de 11-jarige merrie Born To Win AP Z (Bentley van de Heffinck). In een 15-koppige barrage snelde de schoonzoon van Luc Tilleman naar een finishtijd van 37.89 seconden en daarmee wist hij de concurrentie net achter zich te laten.

 

Veel overschot had Vernaet namelijk niet, want Koen Vereecke en gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox zaten hem aardig dicht op de hielen. Vereecke had de 11-jarige Arioso du Bois (Rock’N Roll Semilly) gezadeld, maar kwam met zijn tijd van 37.97 seconden dus nipt tekort om de overwinning op te eisen. Karel Cox zat dan weer in het zadel van de 10-jarige Curiano Van Maarle Z (Canabis Z) en werd uiteindelijk 3de na een chronotijd van 37.98 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck), een 9de plaats voor Rik Hemeryck met Maestro De Brandegem (Ready Boy Des Forets), een 10de plaats voor José Thiry met Jalisco W Van De Wolvenhoek (Vivaldi du Seigneur), een 15de plaats voor Yves Vanderhasselt met Jeunesse (Eldorado van de Zeshoek), een 18de plaats voor Gilles Thomas met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker), een 19de plaats voor Constant van Paesschen met Veronese Teamjoy (Toulon) en een 22ste plaats voor Anthony Wellens met Danger Civil Vh Lindenhof Z.

 

TAGS   |   FREDERIC VERNAET   |   KAREL COX   |   KOEN VEREECKE   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions