Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/01/2021 17:13 - Jumping

Christophe Vanderhasselt wordt opnieuw 3de!

Voor de tweede dag op rij heeft Christophe Vanderhasselt in het Sentower Park van Opglabbeek een 3de plaats weten te behalen met zijn 9-jarige hengst Pikap de Muze Z, een zoon van Ponsee V. Nadat hij dat gisteren deed in de 1.40m rubriek deed hij dat vandaag nog eens over in de 1.45m hoofdrubriek. Vanderhasselt bleef in deze speedclass mooi foutloos en toverde een finishtijd van 69.08 seconden op het scorebord.

 

De overwinning was weggelegd voor de Duitse amazone Johanna Beckmann met de 12-jarige merrie Cindy 1020 (Crawford 5). Beckmann haalde alles uit de kast en met haar tijd van 66.48 seconden had ze ruim 2 volle seconden voorsprong op de concurrentie. Verder wist ook de Nederlander Johnny Pals de prestatie van Vanderhasselt nog te verbeteren. Hij kruiste met de 10-jarige Carlotta (Conthargos) de meet in 68.77 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Voor vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens was er verder nog een 5de plaats met Malibu de Wiqui  (Nabab de Rêve) terwijl Dieter Vermeiren de 12de plaats voor zijn rekening nam met de hengst Etoille van de Neerheide Z (Emerald Van ’t Ruytershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions