Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/01/2021 16:39 - Jumping

Bruynseels ziet Franse ruiters domineren!

Nadat men vanmorgen op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez startte met de rubrieken van de CSI4* competitie stond het (na)middagprogramma dan weer in het teken van de CSI2* competitie. Gestart werd er rond het middaguur met de 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin wist Niels Bruynseels voor een topprestatie te zorgen. Bruynseels zadelde de 10-jarige merrie Diornella-D (Diamant de Semilly) en was een van de 10 combinaties die zich na een foutloze basisomloop wisten te plaatsen voor de barrage. Bruynseels hield het opnieuw foutloos en met zijn tijd van 42.28 seconden wist hij de 4de plaats voor zijn rekening te nemen.

 

We kregen opnieuw een integraal Frans podium met op kop Julien Anquetin. Die zat in het zadel van de 8-jarige Z Ice Cube Z (Zacharov TN) en wist de concurrentie het nakijken te geven met een barragerit in 40.37 seconden.

 

De 2de plaats was Roger Yves Bost. Die rekende voor deze rankingproef op de 10-jarige Bluemuch des Baleines (Chacco Blue) en wist uiteindelijk de klok te stoppen op 41.35 seconden. Nicolas Delmotte, eerder op de dag nog winnaar van de 1.50m rubriek was dan weer goed voor de 3de plaats. Hij stuurde de eveneens 10-jaige Baladin des Matis (Padock du Plessis*HN) naar de streep in 42.06 seconden.

 

Verder werd Jérôme Guery nog 8ste met Grupo Prom Isidor Carcaletto (Cardento I) en Ludo Philippaerts 11de met Mr. Idol S (Plot Blue).

 

TAGS   |   JULIEN ANQUETIN   |   NICOLAS DELMOTTE   |   NIELS BRUYNSEELS   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions