Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/01/2021 16:14 - Jumping

Leonie Peeters snelt naar overwinning!

Onze landgenote Leonie Peeters is de voorbije weken en dagen in goede doen! Vorige week zondag was er al die mooie 4de plaats in de CSI2* GP van Kronenberg en ook de voorbije 2 dagen in het Sentower Park van Opglabbeek wist ze al enkele klasseringen bij mekaar te springen. Vanmiddag kwam daar ook een overwinning bij toen Peeters met de 8-jarige Novastar AP (I Am Moerhoeves Star) de beste was in de 1.35m rubriek. Peetres wist het zowel in de 1ste als in de 2de fase foutloos te houden en met haar tijd van 35.79 seconden wist ze de concurrentie op achterstand te houden.

 

En ook de 2de plaats kleurde hier Belgisch en daarvoor zorgde Axel Vandoorne met de eveneens 8-jarige Novelle vh Eegdeken (Bisquet Balou Vd Mispelaere). Vandoorne, die gisteren nog een rubriek wist te winnen, klokte af in 36.46 seconden en daarmee greep hij dus naast een tweede overwinning. De 3de plaats was voor de Zwitserse amazone Morgane Dassio. Die had de 9-jarige Herania (Q-Breitling) gezadeld en doorkruiste de eindmeet in 36.50 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 5de plaats voor Gaetan Stalpaert met Chine vh Heirhof Z (Crown Z), een 9de plaats voor Gilles Nuytens met Emmy Z (Emerald Van ’t Ruytershof) en een 12de plaats voor Eva Jennen met Valuas Vd Horst Z (Verdi TN).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   LEONIE PEETERS   |   MORGANE DASSIO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions