Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/01/2021 11:41 - Jumping

Vandecasteele springt opnieuw in de prijzen!

In het Sentower Park van Opglabbeek startte de dag vanmorgen met een 1.40m rubriek in 2 fasen special. Daarin was er opnieuw een belangrijke rol weggelegd voor onze jonge landgenoot Bart Jay Junior Vandecasteele, die de afgelopen 2 weken tal van overwinningen en klasseringen bij mekaar wist te rijden tijdens de jeugdconcours van Opglabbeek en Lier. Vandecasteele zadelde de 9-jarige Enterprise Jt Z (Eldorado van de Zeshoek) en verzekerde zich van de 5de plaats na een finishtijd van 30.08 seconden.

 

De overwinning naar de Nederlander Leopold van Asten. In het zadel van de eveneens 9-jarige VDL Groep Halloween (Clinton I) snelde van Asten naar een finishtijd van 28.36 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Deense amazone Clara Hallundbæk was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van van Asten. Hallundbæk, die eerder deze week met Abelone Of The Lowlands Z nog een nieuwe troef in haar stallen mocht verwelkomen, rekende op de 17-jarige Quimono de La Roque (Kannan) en wist de klok stil te zetten op 29.47 seconden. De Duitser Maximilian Bremicker vervolledigde het podium op de 3de plaats met de 13-jarige Clementinchen 2 (Cardenio 2). Hij had er 29.72 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goede einde te brengen.

 

Marine Scauflaire werd verder nog 9de met Hortus d’Hoogpoort (Diamant de Semilly) en Anthony Philippaerts 14de met Hurricane (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions