Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/01/2021 09:11 - Jumping

Gregory Wathelet begint de dag in top 5!

Op de Hubside Jumping van het Franse St. Tropez wat het vanmorgen al vroeg dag, want reeds om 07.30u stond er de eerste proef van de dag geprogrammeerd. In deze 1.50m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI4* competitie was onze landgenoot Gregory Wathelet meteen in goede doen want hij verzekerde zich meteen van een plaatsje in de top van het klassement. Wathelet zadelde de 13-jarige Indago (Concorde) en legde beslag op de 5de plaats nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 68.26 seconden.

 

Het waren opnieuw de Franse combinaties die wisten te domineren met ditmaal op kop Nicolas Delmotte. Die was vergezeld van de 9-jarige ruin Citadin du Chatellier (l’Arc de Triomphe Bois Margot) en met een finishtijd van 65.32 seconden mocht hij de hoofdprijs in ontvangst nemen. Met deze overwinning hield hij meteen zijn landgenoot Julien Epaillard van een nieuwe overwinning… Epaillard, die gisteren beide viersterrenrubrieken wist te winnen, stuurde de 13-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) naar de meet in 66.58 seconden en moest zo dus vrede nemen met de 2de plaats. De Britse ruiter Scott Brash vergezelde de Franse ruiters op de 3de plaats. Hij zette de klok stil op 66.83 seconden en deed dat met de 12-jarige Hello Shelby (Stolzenberg).  

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   JULIEN EPAILLARD   |   NICOLAS DELMOTTE   |   SCOTT BRASH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions