Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/04/2021 22:49 - Jumping

Jos Verlooy wint de rankingproef in Lier!

Belgisch Kampioen Jos Verlooy is deze week niet afgereisd naar de Hubside Jumping van St. Tropez in  Frankrijk, maar koos ervoor om dicht bij huis te blijven en trok naar het Azelhof in Lier. Daar won hij vanavond de 1.45m Longines Rankingproef met zijn 10-jarige hengst Luciano Van Het Geinsteinde (Quinn Van De Heffinck). In een barrage waarvoor zich 21 van de 98 combinaties wisten te plaatsen snelde Verlooy naar een finishtijd van 45.06 seconden en daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

Ook de 2de plaats bleef in eigen land dankzij Andres Vereecke en de 10-jarige D’Artagan RR (Diamant de Semilly). Vereecke, die gisterenavond nog de hoofdrubriek wist te winnen, kruiste de meet in 45.16 seconden en daarmee dus opnieuw een topklassering te pakken. De Britse amazone Emma Stoker wist plaats 3 voor haar rekening te nemen. In het zadel van de 12-jarige Cornetboy (Cornet’s Stern) zette de stalamazone van de familie Verlooy de klok stil op 46.73 seconden.

 

Verder werd Emilie Conter 5de met Balento C.S (Balou du Rouet), Annelies Vorsselmans 6de met Wilandro 3 (Unistar), Jordy Van Massenhove 7de met Gaga E D’Augustijn (Bustique), Thibeau Spits 13de met Classic Touch DH (Casall), Anthony Wellens 17de met L’Escada Cava (Vagabond de la Pomme) en Thomas De Wit 18de met Tools DW Z (Toulon).

 

TAGS   |   ANDRES VEREECKE   |   EMMA STOKER   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions