Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/04/2021 16:31 - Jumping

Axel Vandoorne wint in het Sentower Park!

Terwijl men in het Azelhof in Lier vanmorgen al startte met de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie stond deze in het Sentower Park van Opglabbeek pas na de middag geprogrammeerd. Maar o-ok hier kregen we een Belgische overwinning en daarvoor zorgde de jonge Axel Vandoorne met zijn 12-jarige ruin Jacarta (Larino). Vandoorne wist alle balken netjes in de lepels te houden en met zijn tijd van 32.82 seconden wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Britse amazone Chloe Aston, die met haar stal gevestigd is op een boogscheut van het Sentower Park. Zij zadelde de 11-jarige Kappa Play (Cicero Z Van Paemel) en wist een tijd van 33.3 seconden op het scorebord te brengen. Daarmee had ze net iets meer dan een volle seconde voorsprong op onze landgenoot Christophe Vanderhasselt. Die vervolledigde met de 9-jarige Pikap de Muze Z (Ponsee V) na een finishtijd van 34.40 seconden.

 

Vanderhasselt nam verder ook nog de 6de plaats voor zijn rekening met Oceans Skills (Odermus).

 

TAGS   |   AXEL VANDOORNE   |   CHLOE ASTON   |   CHRISTOPHE VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions