Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2021 22:32 - Jumping

Vermeiren en Peeters scoren podiumplaats!

Naast het driesterrenconcours in het Azelhof in Lier wordt er deze week op Belgische bodem ook opnieuw internationaal gesprongen in het Limburgse Sentower Park. Daar stond vanmiddag na de rubrieken voor de jonge paarden de 1.40m openingsrubriek van de CSI2* competitie geprogrammeerd en dat leverde meteen twee Belgische podiumklasseringen op.

 

Zo was de 2de plaats voor Dieter Vermeiren met zijn 14-jarige merrie Vanilla (Valentino 240). Vermeiren wist in deze speedclass de klok te stoppen op 64.58 seconden en daarmee kwam hij iets meer dan een halve seconde tekort voor de overwinning. Leonie Peeters volgde Vermeiren op de 3de plaats. Peeters, die afgelopen week nog schitterde in de CSI2* GP van Kronenberg, had haar 13-jarige merrie Belanda (Cristo 5) gezadeld en wist dan weer een tijd van 67.86 seconden op het scorebord te brengen.

 

Maar de winst moesten ze laten aan de Nederlander Albert Zoer. Die stuurde de 8-jarige merrie Isa Tella (Etoulon) naar de meet 64.04 seconden en nam zo de overwinning mee naar onze Noorderburen.

 

Verder was er voor ons land nog een 6de plaats voor Belgisch Kampioen Juniors Roy Van Beek met Chacco Me Biolley (Chacco Blue), een 7de en een 9de plaats voor Maartje Verberckmoes, dit met Guidam’s Willow The Second (Willow) en Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte), een 12de plaats voor Gaetan Stalpaert met Largo de Brinco (Cardento VDL), een 13de plaats voor Christophe Vanderhasselt met Kadans van de Mispelaere (Wandor van de Mispelaere), een 14de plaats voor Gilles Nuytens met Copiapo Z (Calvaro Z) en een 28ste plaats voor Viktor Daem met Ghost Z (Game Boy D).

 

TAGS   |   ALBERT ZOER   |   DIETER VERMEIREN   |   LEONIE PEETERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions