Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2021 14:07 - Jumping

Gilles Thomas start met winst in Lier!

In het Azelhof in Lier werd vanmorgen om klokslag 08.00u het startschot gegeven van een nieuw internationaal concours. Gestart werd op de Stephex Arena met de 1.40m hoge openingsrubriek van de CSI3* competitie en daarin kregen we meteen een Belgische overwinning. Het was namelijk gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas die er de best was met de 11-jarige merrie Kick-Off AG, een dochter van Prince van de Wolfsakker). Thomas wist in deze rubriek de klok een tijd van 59.10 seconden op het scorebord te brengen en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Britse amazone Emma Stoker, de stalamazone van de familie Verlooy. Stoker was vergezeld van de 8-jarige Q Seven (FRH Quaid) en doorkruiste de finishlijn in 59.89 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Thierry Goffinet met 12-jarige Balrika (Baloubet du Rouet). Goffinet klokte af in 60.33 seconden en startte zo dus ook meteen met een plaatsje op het podium.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Charlotte Philippe met Godiva S (Andiamo), een 8ste plaats voor Koen Vereecke met L’Esmeralda Van ’t Meulenhof (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Dirk Demeersman met Corvette Van ’t Koningshof Z (Clarissimo Z), een 14de plaats voor Evelyne Putters met Eye Of The Tiger (Carambole), een 16de plaats voor Frédéric Vernaet met Beijing Z (Bamako de Muze), een 20ste plaats voor Gilles Dunon met Donna Casalla De Poteau (Casall), een 21ste plaats voor Thomas De Wit met Looping (Nabab de Rêve), een 22ste plaats voor Claire Putters met Copain de Muze (Bamako de Muze), een 25ste plaats voor Max Sebrechts met Nesquick Optimus (Ut Majeur De Brecey) en een 28ste plaats voor opnieuw Evelyne Putters, ditmaal met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly).

 

TAGS   |   CHARLOTTE PHILIPPE   |   EMMA STOKER   |   GILLES THOMAS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions