Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2021 10:10 - Algemeen

Schuilstallen, op maat gemaakt en afgewerkt

Onze nieuwe schuilstallen, op maat gemaakt en afgewerkt naar uw smaak
Wie kiest voor De Sutter Naturally, kiest voor veiligheid en comfort, esthetisch geïntegreerd in de natuurlijke omgeving van uw landschap. Dat geldt voor al onze poorten en omheiningen en is eveneens van toepassing voor onze schuilstallen, die onlosmakelijk deel uitmaken van uw weide en de leefwereld van uw dierbaar dier.

Ons gamma, dat van oorsprong voor paarden werd ontwikkeld, breidde het laatste decennium uit naar alle neerhofdieren. Van pluimvee via schapen en geiten tot herten, alpaca’s, konijnen en hangbuikzwijnen. Voor elk dier heeft De Sutter Naturally een aangepaste omheining en daar hoort een dito schuilstal bij. Op maat gemaakt en afgewerkt naar uw smaak.

Daarmee volgen onze schuilstallen de evolutie van onze omheiningen. Voor het gebruik van de materialen kan u zoals steeds rekenen op de duurzame ecologische kwaliteit van De Sutter Naturally. En meer nog dan bij de omheiningen, leveren we voor onze schuilstallen maatwerk af, à la carte van de klant. Rieten daken, leien, pannen, houtsoort, u kiest het zelf. Omdat we naast veiligheid en comfort ook oog hebben voor schoonheid en natuurlijke integratie.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions