Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2021 13:10 - Algemeen

Immofluisteraar: hedendaagse villa op 1,6 ha

Hedendaagse villa met aanhorigheden op een perceeloppervlakte van 1,6 ha te Belsele

 

Deze eigentijdse villa is gelegen te Belsele, een deelgemeente van Sint-Niklaas. Vlot bereikbaar én toch omgeven door groen!  Het domein met een oppervlakte van maar liefst 16.191 m² bevat onder meer een stalgebouw en een uiterst functionele hangaar met rondom weides.

 

Via een riante inkom betreden we de ruime vrijstaande woning die toegang biedt tot de leefruimte. De living krijgt haar karakter door de gebruikte materialen, de indelingen van de ruimtes en een inbouwcassette met markante look.  ‘Gezelligheid kent hier geen tijd’. De open woonkeuken is voorzien van een keukeneiland, dubbele spoelbak, koelkast, diepvries, micromat oven, inbouwoven en bergruimte. Passend bij de nieuwe kooktrends is deze keuken een uitnodigende plaats voor het hele gezin. 

 

Op de begane grond is tevens nog aanwezig een badkamer inclusief lavabomeubel, ligbad en douche afgewerkt met mozaïek tegels. Daarnaast een gastentoilet. 

 

Overigens zorgen de 2 veranda’s voor een perfecte harmonie tussen de woning en de tuin. 

 

Via de trap met overhoeks raam die een baken van licht vormt is de overloop op de 1ste verdieping te bereiken. Deze overloop biedt toegang tot 4 slaapkamers, een badkamer met lavabomeubel en douche. Tevens is er nog een toilet aanwezig. 

 

Op het perceel zijn 2 grote bijgebouwen present. 

 

Een stalgebouw met arcadische uitstraling beschikt momenteel over een 5-tal paardenboxen, waar uitbreiding mogelijk is. Bijgaand ook tal van nuttige ruimtes, nog vrij in te delen.  Tevens beschikt dit gebouw nog over een zolder, dit kan eventueel dienen als opslagruimte voor stro en/of hooi. 

 

Daarnaast een uiterst functionele hangaar. Deze ruimte is voorzien van een inpandige garage met werkplaats en tussenruimte voorzien voor opslag. Multifunctioneel in te delen naar gelang de noden van paarden en/of dieren. Of ideaal als vrije beroeper. 

 

Aan de achterzijde van het perceel zijn de weides voor de paarden en/of dieren te vinden. De stallen in het bijgebouw sluiten direct aan op de weides. Dit geheel is volledig afgesloten met staafmatten hekwerk. 

 

Deze hedendaags lichtrijke woning heeft een doorlopend interieur, waarin wonen en plezier maken in elkaar overgaan. Dit in combinatie met een goede huisvesting voor je paarden en/of dieren. 

 

Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere interesse. 

 

Meer info en het volledige aanbod aan panden van Immofluisteraar op: www.immofluisteraar.be

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions