Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 19:43 - Jumping

Aurelia Guisson triomfeert in de CSIU25 GP!

De laatste Grote Prijs die vanmiddag in het Azelhof in Lier op het programma stond was die voor de ruiters en de amazones van de CSIU25 competitie. Ook hier wisten zich uiteindelijk 3 combinaties te plaatsen voor de beslissende barrage en ook hier kregen we opnieuw een Belgische overwinning. Het was namelijk amazone Aurelia Guisson die er de eindlaureate werd met haar 8-jarige merrie No Limit Vh Legita Hof Z, een dochter van Nabab de Rêve. Guisson wist het in de barrage opnieuw foutloos te houden en met haar tijd van 42.45 seconden wist ze de overige barragisten achter zich te houden.

 

Op de 2de plaats kregen we met Evelyne Putters nog een amazone op het podium. Zij was vergezeld van de 14-jaige ruin Hector (Cicero Z Van Paemel) en wist de klok te stoppen op 44.22 seconden. De 3de plaats was hier voor Bart Jay Junior Vandecasteele, die eerder op de dag al de Grote Prijs voor de Juniors wist te winnen. Vandecasteele startte met zijn 9-jarige merrie Esprit de L’Esprit (Elvis Ter Putte) nog aan zijn barrage, maar besloot voortijdig de strijd te staken nadat hij tegen 2 springfouten aanliep.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Max Sebrechts met Lady Optima (Nabab de Rêve), een 10de plaats voor Mathieu Bourdeaud’Hui met Toronto Z (Toulon), een 11de plaats voor Jules Van Hoydonck met Jitsu VD Middelstede (Diktator Van De Boslandhoeve) en een 12de plaats voor Aiko Paridaen met Hilfiger Van T Amaldonk Z (Horion De Libersart).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions