Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 17:25 - Jumping

Vandecasteele zet de kerst op de taart!

Wat een concours voor de Bart Jay Junior Vandecasteele tijdens het internationale jeugdconcours in het Azelhof in Lier! Nadat hij zowel vrijdag als gisteren als de hoofdrubriek van de dag wist te winnen zette hij vanmiddag de kers op de taart met winst in de 1.40m hoge Grote Prijs voor de Juniors. Vandecasteele rekende voor deze Grote Prijs op de 9-jarige ruin Mac Jack Courtier (Indoctro) en was een van de slechts drie combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin hield hij opnieuw alle balken netjes in de lepels en met zijn finishtijd van 45.62 seconden zorgde hij voor een derde Belgische GP-overwinning.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde Yannick Janssen Van Grunsven, de zoon van Sjef Janssen en Anky Van Grunsven. Hij was vergezeld van de 13-jarige Darwin DDL (Quantum), maar deed er in 50.21 seconden ruim langer over dan Vandecasteele. De Tsjechische amazone Valentyna Kukova en haar 11-jarige Cool Scendy (Scendix) waren de derde combinatie die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Zij kwamen met hun tijd van 46.02 seconden dan weer wel in de buurt van Vandecasteele, maar verzamelden daarbij ook 8 strafpunten.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Rik Nauta met Kia Maria VD Potaarde (Numero Uno), een 5de plaats voor Evelyne Putters met Mi Amor Van ’t Eigenlo (Diamant de Semilly), een 6de plaats voor Louise Ameeuw met Zigali P S (BMC Kigali), een 7de plaats voor Mathieu Bourdeaud’Hui met Totality Z (Toulon), een 8ste plaats voor Jef Peeters met Contiki AH Z (Contact van de Heffinck), een 9de plaats voor Helena Beyers met Matonge Of Colors (Elvis Ter Putte), een 10de plaats voor Rik Nauta met Limestone Grey (Try-Time) en een 12de plaats voor Kasper De Boeck met Taloudor KZ (Taloubet Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions