Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 17:06 - Jumping

Guery en Patteet schitteren in de Rolex GP!

Op The Dutch Masters van ’s Hertogenbosch was het vanmiddag tijd voor de Rolex Grand Prix, het moment van het weekend waar iedereen reikhalzend naar uitkeek. Van de 42 combinaties die aan de start verschenen van dit onderdeel van de Rolex Grand Slam wisten er 8 de nul op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Onder die 8 barragisten behoorden met Jérôme Guery en Gudrun Patteet ook 2 landgenoten. Guery had het foutloos weten te doen met zijn 15-jarige hengst Quel Homme de Hus (Quidam de Rêvel) terwijl Patteet voor deze Grote Prijs op de eveneens 15-jarige Sea Coast Pebbles Z (Picasso) rekende. Beide combinaties kregen in de barrage echter een springfout en moesten uiteindelijk vrede nemen met een respectievelijk 7de en 8ste plaats.

 

De overwinning was weggelegd voor de Oostenrijker Max Kühner met de 10-jarige ruin Elektric Blue P (Eldorado van de Zeshoek). Kühner wist de klok te stoppen op 32.52 seconden en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 2de plaats was voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli, die in het zadel van de 12-jarige VDL Edgar M (Arezzo VDL) zat. Zanotelli, die gisteren nog een rubriek wist te winnen, snelde naar de meet in 32.69 seconden. De Duitser Christian Kukuk vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 11-jarige Checker 47 (Comme Il Faut) zette hij de klok stil op 33.57 seconden.

 

TAGS   |   CHRISTIAN KUKUK   |   GUDRUN PATTEET   |   JEROME GUERY   |   MARLON ZANOTELLI   |   MAX KüHNER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions