Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 15:38 - Jumping

Laure Tijskens wint de GP voor Pony’s!

Op het internationale jeugdconcours van het Azelhof in Lier heeft onze landgenote Laure Tijskens net na de middag de Grote Prijs voor de Pony’s op haar naam weten te schrijven! De regerende Belgische Kampioene verscheen aan de start met haar 12-jarige vosruin Navayo (Jerome Van De Vondelhoeve) en was een van de 10 combinaties die een ticket voor de barrage wisten te bemachtigen. Tijskens hield daarin het hoofd koel en met een finishtijd van 34.90 seconden wist ze voor een tweede Belgische GP-overwinning te zorgen.

 

De andere podiumplaatsen gingen naar Zweden met op de 2de plaats Thea Ganhed en de 10-jarige MSH First Choice. Ook zij wist alle balken opnieuw netjes in de lepels te houden, maar zij deed er 35.10 seconden over op haar barragerit af te leggen. Haar landgenote Selma Staffare nam met de 9-jarige Hot Lady Carthago (Mylord Carthago) de 3de plaats voor haar rekening. Zij wist dan weer een tijd van 37.99 seconden op het scorebord te brengen.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Robbe Van Boxstael met Romeo Van De Groenweg (Dexter Leam Pondi) en een 8ste plaats voor Vic De Plecker met Orchid’s Anucia (Kanshebber).

 

TAGS   |   LAURE TIJSKENS   |   SELMA STAFFARE   |   THEA GANHED

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions