Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 14:18 - Jumping

Gudrun Patteet wint in ’s Hertogenbosch!

Voor aanvang van de Rolex Grand Prix stond vanmiddag in de Brabanthallen van ’s Hertogenbosch nog een 1.45m rubriek met joker op de agenda. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij amazone Gudrun Patteet. Die zadelde de 9-jarige merrie Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze) en wist de concurrentie te verschalken met een finishtijd van 48.17 seconden.

 

De Duitser Christian Ahlmann was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van onze landgenote. De partner van Judy Ann Melchior rekende op de eveneens 9-jarige Calvino 16 (Castelan II) en doorkruiste de finishlijn in 50.95 seconden. De laatste die op het podium mocht plaatsnemen was de Nederlandse amazone Kim Emmen, die vrijdagavond ook al 2de werd in de 1.55m hoofdrubriek. Emmen zat in het zadel van de 12-jarige Warrior Glory (Warrior) en legde beslag op de 3de plaats nadat ze 51.92 seconden over deed om haar parcours af te leggen.

 

Voor Olivier Philippaerts was er nog een 7de plaats met Mr Uno-K Van ’t Kattenheye (Numero Uno) en voor Gregory Wathelet een 8ste plaats met Faut-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut).

 

TAGS   |   CHRISTIAN AHLMANN   |   GUDRUN PATTEET   |   KIM EMMEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions