Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 14:03 - Jumping

Estee Bomere wint de GP voor de Children!

Op het internationale jeugdconcours van het Azelhof in Lier was het vandaag tijd voor de verschillende Grote Prijzen. Om 10.15u waren het vanmorgen de Children die er als eerste aan mochten beginnen en deze eerste Grote Prijs van de dag leverde ook meteen een Belgische overwinning op. Het was namelijk amazone Estee Bomere die de beste was met haar 9-jarige merrie Histoy Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart), met wie ze gisteren ook al wist te winnen. In een barrage waarin we 8 Belgische combinaties aan de start zagen snelde Bomere naar een foutloze rit in 36.66 seconden en daarmee wist ze overtuigend de concurrentie achter zich te houden.

 

Het zilver ging naar Oscar Van Berghe, die de 10-jarig Gucci (Chelltago Z) onder het zadel had. Van Den Berghe bleef ook foutloos, maar moest met zijn tijd van 42.45 seconden duidelijk zijn meerdere erkennen in Bomere. Pieter Jan Anthonissen was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Kira – K.A (Nabab de Rêve) en bereikte de eindmeet in 44.52 seconden.

 

Verder was er nog een 4de plaats voor Yari Van Den Branden met Gerard (Apollo Van Het Lindebos), een 5de plaats voor Brent De Schrijver met Liv Good VD Kattevennen Z (Levisto Z), een 6de plaats voor Jenthe Van Beek met Miss Wimphof Z (Mr. Blue), een 7de plaats voor Marthe-Louize Dieu met Argon Van De Hunters Z (Argentus), een 8ste plaats voor Josephine Lepage met Blossom Van De Herenbrink (Hemmingway), een 9de plaats voor Sebastien De Nys met Farfan (Mr. Blue), een 10de en een 11de plaats voor Louis Lambrecht, dit met Valentino D Auge (Guarana Champeix) en Camparo en tenslotte een 12de plaats voor Julie Lamberts met Opium Van De Caloomeerchen (Elvis Ter Putte).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions