Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 10:27 - Jumping

Top 5-klassering voor Nicola Philippaerts!

Net als Stephex-amazone Zoe Conter is ook Nicola Philippaerts nog steeds present in het Palm Beach International Equestrian Centre van Wellington. De zoon van Ludo Philippaerts wist zich daar gisteren naar een klassering te rijden in de 1.50m hoofdrubriek van de CSI3* competitie. Philippaerts verscheen aan de start met de 10-jarige Laurier (Zirocco Blue VDL) en was een van de 12 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin bleven ze opnieuw foutloos en hun finishtijd van 40.222 seconden leverde hen uiteindelijk een mooie 5de plaats op.

 

De winst was voor de Egyptenaar Nayel Nassar met de 13-jarige Igor van de Wittemoere, de zoon van Cooper van de Heffinck die we nog kennen van onder het zadel van Andres Vereecke. Nassar wist de klok te stoppen op 39.216 seconden en mocht daarmee de hoofdprijs in ontvangst nemen.

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Daniel Coyle. Die zadelde de 11-jarige merrie Legacy (Chippendale Z) en had er dan weer 39.401 seconden voor nodig om zijn barragerit tot een goed einde te brengen. De Britse Emily Moffitt tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zette een tijd van 39.463 seconden op het scorebord en kon daarvoor rekenen op de 14-jarige Tipsy du Terral (Toulon).

 

TAGS   |   DANIEL COYLE   |   EMILY MOFFITT   |   NAYEL NASSAR   |   NICOLA PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions