Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/04/2021 10:08 - Jumping

Jérôme Guery start slotdag op het podium!

Op deze slotdag van The Dutch Masters in het Nederlandse ’s Hertogenbosch is het natuurlijk reikhalzend uitkijken naar de Rolex Grand Prix van vanmiddag, maar voor het zover is staan er nog twee andere rubrieken op het programma.

 

Zo startte de dag vanmorgen met een 1.40m rubriek tegen de klok en daarin was onze landgenoot Jérôme Guery opnieuw in goede doen! Guery, die vrijdag  tijdens de openingsdag al 2de werd tijdens de openingsrubriek, zat in het zadel van zijn 13-jaige ruin Tango (Cooper van de Heffinck) en verzekerde zich ditmaal van de 3de plaats nadat hij de klok wist te stoppen op 52.38 seconden.

 

Het waren de Italiaanse ruiters die wisten te domineren met op kop de snelle Emanuele Gaudiano. Die zadel de 8-jarige BWP-merrie Nikolaj de Music (Kannan) en wist de concurrentie achter zich te laten met een finishtijd van 51.61 seconden. Zijn landgenoot Lorenzo De Lucha wist de 2de plaats voor zijn rekening te nemen. De stalruiter van de Stephex Stables stuurde de 12-jarige Amarit D’Amour (Ashby) naar de meet in 52.04 seconden.

 

Voor Gudrun Patteet was er nog een 9de plaats met Artist Vh Marienshof Z (Arezzo VDL).

 

TAGS   |   EMANUELE GAUDIANO   |   JEROME GUERY   |   LORENZO DE LUCA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions