Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 22:53 - Jumping

Leonie Peeters 4de in GP van Kronenberg!

Het internationale concours van de Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg was vandaag al toe aan zijn laatste dag en dat wil zeggen dat vanavond de CSI2* GP op het programma stond. 57 combinaties verschenen er in de ring om een gooi te doen naar de overwinning en 8 van hen wisten zich uiteindelijk te plaatsen voor een allesbeslissende barrage.

 

Onder hen ook weer enkele landgenoten en een van hen was amazone Leonie Peeters met de 10-jarige merrie La Lou (Sandro Boy). Peeters hield in die 8-koppige barrage alle balken netjes in de lepels en met haar finishtijd van 41.68 seconden strandde ze net naast het podium op de 4de plaats.

 

De winst was voor de Ierse ruiter Alexander Butler met de 16-jarige merrie Athene (Berlin), die voordien gereden werd door de Nederlandse Aniek Poels. Butler verscheen als allerlaatste aan de start en klopt de concurrentie met een overtuigende finishtijd van 38.41 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Zweedse Petronella Andersson, die gisteren nog de 1.45m hoofdrubriek op haar naam wist te schrijven. Andersson rekende nu op de 9-jarige Claptonn Mouche (Conrad de Hus) en haalde foutloos de meet in 39.27 seconden. De Nieuw-Zeelander Daniel Meech vervolledigde het podium op de 3de plaats. In het zadel van de 12-jarige Cinca 3 (Casall) kruiste hij de meet in 40.53 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Karel Cox met Curiano Van Maarle Z (Canabis Z), een 8ste plaats voor Jordy van Massenhove met Verdiamo Z (Verdi TN) en een 10de plaats voor Pieter Clemens met Icarus (Querlybet Hero).

 

Klik hier voor de uitslag.

 

TAGS   |   ALEXANDER BUTLER   |   DANIEL MEECH   |   LEONIE PEETERS   |   PETRONELLA ANDERSSON

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions