Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 19:41 - Jumping

Vandecasteele leidt Belgisch peloton!

Voor de tweede dag op rij heeft Bart Jay Junior Vandecasteelde op het jeugdconcours in het Azelhof in Lier de winst voor zijn rekening genomen in de 1.40m hoofdrubriek voor de Juniors en voor de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie. Vandecasteele zadelde ditmaal de 9-jarige ruin Mac Jack Courtier (Indoctro) en wist in deze speedclass met een chronotijd van 66.81 seconden opnieuw de concurrentie te verschalken.

 

Daarmee stond hij ook nog eens op kop van een Belgisch peloton, want ook de rest van de top 5 van het klassement kleurde zwart-geel-rood. Zo was er voor Rik Nauta opnieuw een 2de plaat. Nauta was ditmaal vergezeld van de 11-jaige Kia Maria VD Potaarde (Numero Uno), maar greep met zijn finishtijd van 68.04 seconden dus opnieuw naast de hoofdprijs. Aiko Paridaen was hier goed voor de 3de plaats. Zij kwam over de meet in 69.27 seconden en daarvoor kon ze dan weer rekenen op de 9-jarige Hilfiger Van T Amaldonk Z (Horion de Libersart).

 

Verder werd Paulien Schepers nog 4de met Toujours L’Amour (Toulouse), Paris Vandousselaere 5de met Joske F (Tornedo FCS), Mathieu Bourdeaud’hui 6de met Totality Z (Toulon), Max Sebrechts 8ste met Lady Optima (Nabab de Rêve), Lies Malisart 11de met Danzel Z (Diamant de Semilly), Lien Van Ende 12de met Curiosity (Caretino), Evelyne Putters 14de met Hector (Cicero Z Van Paemel) en Kasper De Boeck 15de met Taloudor KZ (Taloubet Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions