Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 18:04 - Jumping

Rik Nauta grijpt naast winst in Lier…

Vooraleer we vanmiddag in het Azelhof in Lier overgingen naar de hoofdrubriek van de dag stond er voor de Juniors en de ruiters en amazones van de CSIU25 competitie nog een 1.30m rubriek op het programma. Daarin kwam onze landgenoot Rik Nauta opnieuw sterk voor de dag! Nauta, die ook vorige week in het Sentower Park al een rubriek wist te winnen, kwam met 2 paarden aan de start en wist met beide paarden een ticket voor de barrage te bemachtigen.

 

Met de 13-jarige Cayenne Van De Moerhoeve (Taran de la Pomme) kwam hij zelfs bijzonder dicht bij de overwinningen. Nauta klokte af in 34.60 seconden en daarmee kwam hij 4 honderdsten van een seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen. Met de 16-jarige Ratina Des Rondets (Crown Z) kreeg hij een fout in de barrage en werd hij uiteindelijk nog 7de.

 

De winst ging naar de Zweedse amazone Fanny Fridén met de 8-jarige Icole (Denzel Van Het Meulenhof). Fridén wist het dus iets sneller te dan Nauta en mocht zo de hoofdprijs in ontvangst nemen. De 3de plaats ging hier naar Nederland en daarvoor zorgde Alicia Bocken. Zij was vergezeld van de 13-jarie Dagma (Tangelo van de Zuuthoeve) en wist de klok te stoppen op 35.19 seconden.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Amber Frederick met C Prova Z (Clintissimo Z), een 12de plaats voor Yana Jansegers met Orlando Van De Afspanning (Kartouzo Van ’t Kathof) en een 13de plaats voor Aaron Tijskens met Hurricane (Untouched).

 

TAGS   |   ALICIA BOCKEN   |   FANNY FRIDéN   |   RIK NAUTA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions