Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 17:19 - Jumping

Ook Guust Boon wint in het Azelhof!

De Belgische ponyruiters blijven het uitstekend doen op het internationale jeugdconcours van het Azelhof in Lier! Na de podiumplaatsen van Jef Peeters en Vic De Plecker eerder op de dag in de 1.20m hoofdrubriek bleef de overwinning in de 1.10m rubriek dan weer wel in eigen land. Het was namelijk Guust Boon die er de beste was met de 10-jarige Berlin Des Ilieres (Idefix du Villon*SL). In een barrage waarvoor zich 9 combinaties wisten te plaatsen snelde Boon naar een finishtijd van 32.96 seconden en daarmee stond hij op kop van een integraal Belgisch podium.

 

De andere twee podiumplaatsen werden beiden ingenomen door amazone Julie Van Hollebeke. Zij stuurde de 9-jarige Milo D.J. (Ahorn’s Marengo) naar de meet in 33.53 seconden wat haar een 2de plaats opleverde terwijl ze met 24-jarige Gigolo 3de werd na een chronotijd van 34.76 seconden.

 

Verder werd Jonas Van Dijck nog 5de met Ronny (Goliath Van De Groenweg), Emiel Duchene 8ste met Orchid’s Relando en Estelle Van Tricht 9de met Hedjas Van De Delthoeve (Emmichhoven’s Diego).

 

TAGS   |   GUUST BOON   |   JULIE VAN HOLLEBEKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions