Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 14:55 - Jumping

Wathelet scoort opnieuw in ’s Hertogenbosch!

De tweede dag van The Dutch Masters in ’s Hertogenbosch startte vanmiddag net als gisteren tijdens de openingsdag met een 1.40m rubriek. Van de 19 combinaties die hierin aan de start verschenen wisten er 9 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Daaronder ook opnieuw 3 landgenoten.

 

Een van hen was Gregory Wathelet met de 10-jarige voshengst Faut-Il des 7 Vallons (Comme Il Faut), met wie hij gisteren nog de openingsrubriek wist te winnen. Wathelet hield het opnieuw foutloos en zijn chronotijd van 33.40 seconden leverde hem ditmaal een 3de plaats op. Al moest hij die wel delen met de Nederlander Johnny Pals men zijn 12-jarige hengst Excentriek (Ustinov).

 

De overwinning ging opnieuw naar de Stephex Stables dankzij de Italiaan Lorenzo De Luca en de 12-jarige ruin Amarit d’Amour (Ashby). De Luca snelde in de barrage naar een finishtijd van 32.05 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. Verder wist ook de Nederlander Harrie Smolders de prestatie van Wathelet nog te overtreffen. Hij zadelde de 8-jarige voshengst Nixon Van ’t Meulenhof (Denzel Van ’t Meulenhof) en wist een tijd van 33.19 seconden op het scorebord te brengen.

 

Voor Pieter Devos was er verder nog een 6de plaats met Nikias Ligie V.V. (I’M Special de Muze) terwijl Gudrun Patteet plaats 9 voor haar rekening nam met haar nieuwe troef Artist Vh Marienshof Z (Arezzo VDL).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   HARRIE SMOLDERS   |   LORENZO DE LUCA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions