Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 13:58 - Jumping

Derde keer goede keer voor Estee Bomere!

Na de ochtendrubriek voor de ponyruiters was het vanmiddag in het Azelhof tijd voor de 1.20m hoofdrubriek voor de Children. Die werd volledig gedomineerd door onze landgenoten met op kop amazone Estee Bomere! Bomere, die gisteren tot tweemaal toe naast de overwinning greep in de rubrieken voor de Children, zadelde opnieuw haar 9-jarige merrie Histoy Van ’t Ameldonk Z (Horion de Libersart) en met een finishtijd van 52.84 seconden mocht ze ditmaal wel bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaat was ditmaal voor Brent De Schrijver, die gisteren de hoofdrubriek wist te winnen. Vergezeld van zijn eveneens 9-jarige Liv Good VD Kattevennen Z (Levisto Z) doorkruiste hij de meet in 53.03 seconden en zo moest hij ditmaal genoegen nemen met de eerste ereplaats. Naast haar overwinning wist Estee Bomere ook nog de 3de plaats voor haar rekening  te nemen. Ze kwam over de meet in 54.04 seconden en daarvoor kon ze ditmaal rekenen op de 19-jarige Caelum Ter Wilgen (Quick Star).

 

Verder werd Brent De Schrijver ook nog 4de met Oraline Van Prinseveld (Thunder van de Zuuthoeve), Yari Van Den Branden 7de met Gerard (Apollo Van Het Lindebos), Oscar Van Den Berghe 8ste met Gucci (Chellthago Z), Sebastien De Nys 9de met Farfan (Mr. Blue), Julie Lamberts 11de met Opium Van de Caloomeerschen (Elvis Ter Putte) en Jules Denutte 12de met Halinka (Cabrio van de Heffinck).

 

TAGS   |   BRENT DE SCHRIJVER   |   ESTEE BOMERE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions