Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/04/2021 11:40 - Jumping

Peeters en De Plecker scoren podiumplaats!

Op het internationale jeugdconcours van het Azelhof in Lier waren het vanmorgen op de Flandria Arena de ponyruiters die de tweede dag op gang mochten springen. In deze 1.20m rubriek tegen de klok kwamen onze landgenoten opnieuw sterk voor de dag, want zowel Jef Peeters als Vic De Plecker wisten zich te verzekeren van een plaatsje op het podium.

 

Jef Peeters deed dat met de 9-jarige ruin Qatar Optimus (Orchid’s Romario). De zoon van James Peeters hield het foutloos en zijn chronotijd van 53.81 seconden leverde hem een mooie 2de plaats op. Vic De Plecker volgde dan weer op de 3de plaats. De Plecker, die gisteren nog de 1.20m hoofdrubriek wist te winnen, zat opnieuw in het zadel van de 10-jarige Orchid’s Anucia (Kanshebber) en met zijn finishtijd van 53.99 seconden had hij toch weer opnieuw een plaatsje op het podium te pakken.

 

De overwinning moesten onze jonge landgenoten echter laten aan de Zweedse amazone Ophelia Jenderholt. Vergezeld van de 14-jarige Springhill Boomerang (Annaghmore Boomerang) wist zij de klok te stoppen op 53.52 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor Merel Braspenning met Parco Van ’t Hollandhof (Berktzicht Jekilja), een 6de plaats voor Jonas Van Dijck met Oblesse (Orchid’s Romario II), een 7de plaats voor Brent De Schrijver met Konquistador Van Orchid’s (Kanshebber), een 8ste plaats voor Estelle Gerard met Vico Des Flagues (Quabar Des Monceaux), een 9de plaats voor Belgisch Kampioene Laure Tijskens met Navayo (Jerome Van De Vondelhoeve) en een 12de plaats voor Marhte-Louize Dieu met Boris.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions