Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 21:40 - Jumping

De Schrijver en Dieu winnen bij de Children!

Naast de Pony’s, de Juniors en de CSIU25 competitie stonden er vandaag natuurlijk ook 2 proeven voor de internationale Children op het programma. De Belgische delegatie kwam hierin opnieuw sterk voor de dag, want beide overwinningen bleven uiteindelijk in eigen land.

 

In de 1.20m hoofdrubriek was het vanmiddag Brent De Schrijver die zijn slag wist thuis te halen! De Schrijver, die ook vorige week in het Sentower Park al bijzonder sterk voor de dag kwam met 5 overwinningen, zadelde de 9-jarige Liv Good Vd Kattevennen Z (Levisto Z) en wist de concurrentie achter zich te houden toen hij in de 2de fase de klok wist te stoppen op 29.40 seconden.

 

De 2de plaats was voor amazone Estee Bomere, die de eveneens 9-jarige History Van ’T Ameldonk Z (Horion de Libersart) onder het zadel had. Bomere deed een uitstekende poging, maar kwam met haar tijd van 29.76 seconden tekort om De Schrijver van de troon te stoten. Jules Denutte vervolledigde het podium op de 3de plaats. De zoon van Hendrik Denutte stuurde de 14-jarige Halinka (Cabrio van de Heffinck) naar de meet in 30.20 seconden.

 

Verder werd Estee Bomere nog 4de met Caelum Ter Wilgen (Quick Star), Louis Lambrecht 5de met Valentino D Auge (Guarana Champeix), Brent De Schrijver 6de met Oraline Van Prinseveld (Thunder van de Zuuthoeve), Yari Van Den Branden 7de met Gerard (Apollo Van Het Lindebos), Josephine Lepage 8ste met Blossom Van De Herenbrink (Hemmingway), Estelle Gerard 11de met Jedam (Nonstop) en Pieter Jan Anthonissen 12de met Palma De Mallorca (Cornet Obolensky).

 

Openingsrubriek

 

In de 1.05m openingsrubriek eerder op de dag was het dan weer Marthe-Louize Dieu die met de overwinning ging lopen. Zij reed de 15-jarige Eliza Van Klapscheut (Richebourg) en domineerde door de finish te halen in een pijlsnelle 23.50 seconden.

 

Maar ook de ander podiumplaatsen bleven in eigen land met op de 2de plaats opnieuw Estee Bomere. Die zat ditmaal in het zadel van de 14-jarige Helios Van ’t Hemelszoet (Catwalk van de Helle), maar moest met haar tijd van 26.68 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in Dieu. Sebastien De Nys was net als vanmorgen tijdens de openingsrubriek voor de pony’s goed voor de 3de plaats. Hij kwam binnen in 26.75 seconden en kon daarvoor rekenen op de 11-jarige Farfan (Mr. Blue).

 

Estelle Van Tricht werd nog 4de met Christmass 2 (Calido I), Lars Verschueren 5de met Sublime Van De Lindehoeve Z (Skill Z) en Yari Van Den Branden 6de met Ohara (Action Breaker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions