Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
23/04/2021 20:49 - Jumping

Devos en Verlooy scoren top 5-klassering!

Nadat Gregory Wathelet en Jérôme Guery eerder op de dag al de hoofdrollen voor hun rekening namen tijdens de openingsrubriek van The Dutch Masters hebben de Belgen ook weten te scoren in de tweede rubriek van de dag! In de 1.45m rubriek tegen de klok wisten zowel Pieter Devos als Belgisch Kampioen Jos Verlooy zich namelijk van een plaatsje in de top 5 van het klassement te verzekeren.

 

Devos rekende voor deze speedclass op de 11-jarige schimmelmerrie Kadafi Van ’t Hof van Payz, een dochter van Winningmood Van De Arenberg. Devos, die eerder deze week zijn voormalige topper Espoir op wedstrijdpensioen stuurde, bleef foutloos en met zijn finishtijd van 58.60 seconden strandde hij net naast het podium op de 4de plaats. Jos Verlooy volgde Devos op de 5de plaats. Hij was vergezeld van de 11-jarige hengst Fabregas (Zambesi TN) en stopte de klok op 58.68 seconden.

 

De overwinning ging naar de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 10-jarige ruin Golia (Bustique). Zanotelli, die met zijn stal al jaren in ons land gevestigd is, snelde naar de meet in 54.42 seconden en zo had deze overwinning toch ook weer een Belgische tint. De Fransman Simon Delestre volgde op de 2de plaats. In het zadel van de inmiddels 16-jarige Chesall Zimequest (Casall) kruiste hij de meet in 54.61 seconden. De 3de plaats bleef in Nederland dankzij amazone Kim Emmen. Zij zadelde de 12-jarige Warriors Glory (Warrior) en wist een tijd van 55.96 seconden op het scorebord te brengen.

 

Voor Gudrun Patteet was er nog een 9de plaats met Sea Coast Monalisa Van ’t Paradijs (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   JOS VERLOOY   |   KIM EMMEN   |   MARLON ZANOTELLI   |   PIETER DEVOS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions